25 Aralık 2011 Pazar

Christmas Tree Nail Art




          Tabanda Rimmel London ın 058 numaralı lemon drop renkli ojesini kullandım.Üstteki fotoğraftada gördüğünüz gibi 3 kat çok yeterli gelmedi.Bir 4. katı da alırdı.Üstüne Flormar' ın kırmızı nail art ojesi ve Golden Rose' un simli yeşil nail art ojesiyle french yaptım.Orly' nin ve Pastel' in yeşil ojeleriylede dotting tool yardımıyla çam ağacımı oluşturdum.

24 Aralık 2011 Cumartesi

Turkey Nail Art


          Haydi yılbaşı yemeği hazırlamayaaa.Hindi dolması olmazsa olmazz :)


        Tabanda Rimmel' in yeni çıkardığı 520 camouflage chic ojesi ile Claire's in 78 numaralı hardal sarısı renkli ojesi yeralıyor.Tüy desenlerini m77 diskindeki desenle Moda nail art ojelerini kullanarak yaptım.Hindinin kuyruk kısmını Moda nın sarı, kırmızı nail art ojesi ve Flormar' ın 236 numaralı turuncu ojesiyle yaptım.Hindinin baş kısmınıda milattan kalma She' nin 28 numaralı kahverengi ojesiyle yaptım.




            Bunlarda tabandaki ojelerim.



          Bence sevimli oldu :)

19 Aralık 2011 Pazartesi

Cherry Blossom Nail Art


          Aslında kafamda farklı bir desen vardı ama üşengeçlikten bilindik bir deseni denemeyi tercih ettim.Kadıköy de dolaşırken bir kozmetikçinin oje havuzunda Alix Avien' in eski bi ojesine rastladım.292 numaralı haki yeşili bir renk.3 katta opak olabiliyor.Üstüne nail art ojesiyle dal yaptım.Chine Glaze beyaz ojesiyle dotting tool yardımıyla  çiçekleri yaptım.Gabrini' nin capcanlı 365 pembe ojesiylede ortalarını yaptım. 





18 Aralık 2011 Pazar

Tribal nail art


          Dünkü China Glaze ojemden sonra tırnaklarım uzaylı tırnakları gibi oldu yemyeşil :) Hemen kapatmak için bişeyler çizmek istedim.En altta China Glaze snow beyaz ojesini sürdüm.Üstüne de Golden Rose' un fantastic color serisinden 110 numaralı ojesini kullandım.Açıkçası bu oje pek hoşuma gitmedi.Altta beyaz kullanmazsam 4 kat istiyor yetmiyor yinede şeffaf duruyor.Altta beyaz kullanınca da kendi güzel rengini belli etmiyor.



          Krem rengin üstüne baş, orta ve serçe parmağıma Moda' nın siyah nail art ojesiyle çizgiler çizdim.Orta parmağom biraz yamuk oldu renkler karıştı birbirine.İşaret ve yüzük parmağımdada Flormar' ın kırmızı nail art ojesi, OPI' nin ski teal we drop ojesi (bu ojeme bayılıyorum,bitecek diye sürmeye bile kıyamıyorum ), Moda' nın beyaz nail art ojesi ile deseni uyguladım.Son olarakta Pastel' in Matte Top Coat' ını uyguladım.


Four Leaf Clover


          China Glaze in four leaf clover rengini sürdüm.Hava bugün İstanbul da kapalı.Böyle renkli şeylerle içim açılıyor :)


          Tırnak uçlarıma Golden Rose' un gümüş nail art ojesiyle www.yakaladinyakaladin.com dan aldığım dikdörtgen disklerden B25 numaradaki noktalı deseni uyguladım.Orta kısımada Rimmel London' ın 298 pink amazon rengiyle B14 deki çiçek desenini yaptım.Üstünede pembe taş kondurdum.Rimmel London' ın ultra shine top coat ını sürdüm.Bu top coat ın bir eksiğide  belli bir süre sonra sararması.İlk kullandığım zamanlar gerçekten ekstra parlaklık sağlıyordu.Ama fotoğraftada gördüğünüz gibi gmüş rengini altın sarısı gibi göstermiş.Keşke sürmeseydim pişman oldum ama iş işten geçti :( Gümüş rengiyle daha hoş duruyordu.

17 Aralık 2011 Cumartesi

Butterfly Nail Art


          Üşenmedim bende yaptım kelebeklerden.Çocukken kırlarda koşarken parmağıma çok konmuşluğu vardır.Ama artık o kırlar binaya dönüştüğü için anca böyle tırnaklarımızda görebiliriz.


          Tabanda Pastel' in 308 numaralı sarı ojesini kullandım.2 kat sürdüm çabuk kurusun diye.Ama tek kullanılacağı zaman 3 kat istiyor yada en alta beyaz renk.Üstüne sünger tekniğiyle Flormar' ın 236 numaralı turuncu ojesini uyguladım.Bir ara bu rengi hallowen temasıyla kullanmak istiyorum.Çok hoş bir turuncusu var çünkü.Tırnak ucuma doğruda China Glaze go crazy red i uyguladım.Moda'nın siyah ve beyaz nail art ojeleriylede kelebeğin asıl şeklini oluşturdum.Rimmel' in top coat ıyla bitirdim.




           Serçe parmağımdada Flormar turuncu rengi sürdükten sonra Gabrini nin sarı graffiti ojesini sürdüm.Siyahla kelebek baskısı yaptım ama damgam kötü olduğu için belli olmadı :(



16 Aralık 2011 Cuma

Düşer kar taneleri...

           Gabrini Diamond serisinden D67 numaralı ojesine bayıldım.Aslında mavi renkli bir oje ama içerisinde pembe ve açık mavi simleri olduğundan mor gibi de duruyor.Dün akşam bir türlü çekemedim ışıltıları.Sinir oldum.Çalıştığım için gün ışığındanda faydalanamıyorum.Çok uğraştığım için artık bıkkınlık geldi ve fotoğraflarda parmaklarım biraz tuhaf duruyor :)



           Mavi üzerine Orly' nin it's not rocket science ojesini sürdüm.Orly ojesini tepe nautilus daki eczaneden satın almıştım.Fiyatının 23 tl olması lazım.Üzerine de China Glaze go crazy red ojesini kullandım.









          Konad beyaz baskı ojesi ile üzerine kar tanesi uyguladım.Küçük kar taneleri niyetine de Woo' nun 576 numaralı simli ojesi görevini yaptı :)



                      Umarım beğenmişsinizdir...

11 Aralık 2011 Pazar

Bir masum mor menekşe



          Bu ojeleri sürdükçe yazı özlüyorum.Gabrinin yaz renkleri insanın içini açıyor.Özelliklede şu soğuk kış aylarında.



          Taban rengi olarak Gabrini' nin M107 numaralı ojesi yer alıyor.Üstüne yine Gabrini'nin mor renkli ojesi ve Golden Rose' un nail art gümüş renkli ojesi ile http://www.yakaladinyakaladin.com/ dan aldığım disklerden B23 numara daki çiçek desenini uyguladım.
          Bu da yetmedi üstüne sarı ve pembe renkli noktalar kullandım.En son top coat yerine Elegant' ın, içinde pembe çizgili simleri bulunan ojesini(No:346)  sürdüm.Umarım beğenirsiniz :)


                                                   Bunlarda kullandığım ojelerin bir kısmı...

8 Aralık 2011 Perşembe

Sadece sevginmi büyüyen, yoksa kalbinmi küçülen...



           Neredeyse ten rengine yakın bir renk.Ama ben esmer olduğum için bende biraz farklı durmuş :)
Sally Hansen'ın 140 numaralı (Peachy Keen) ojesi.Manikür ojesi olarak kullanılan bir oje aslında.Ben 3 kat sürdüm fırça izi belli olmasın diye.Sürüşü gayet kolay.Sally hansenın bu fırçalarını sevdim temizlemeye gerek kalmıyor.İşaret ve yüzük parmağımada minik kalpciklerden kondurdum.







7 Aralık 2011 Çarşamba

Bir Yılbaşı Çekilişide TIRNAKLAR FORA dan :)

Bana çıksın, bana çıksın dediğinizi duyar gibiyim.O halde hemen linki verelim Tık tık.

Yılbaşı makyajınız Makyaj Aynam' dan

              Yılbaşı için nasıl bir makyaj yapsam diye düşünmeyin.Makyaj Aynam' dan kazanacağınız yılbaşı hediye paketi ile o gece en şık siz olabilirsiniz.Sitede değişik makyaj önerileride bulunmakta.
               Bu çekilişe nasıl katılacağım derseniz ;  http://www.makyajaynam.com/?p=4146    bu linke tıklayıp gerekli koşulları sağlıyorsunuz ve 25 Aralıktan sonra bu paket bana çıksın diye dua ediyorsunuz :)
               Herkese bol şans...
             

Ananas olsada yeesek :)


          Akrilik boya ile çalıştım.Tabanda sırasıyla baş parmağımda Natty 371 nolu mercan renkli ojesini ve üstündede Golden Rose beyaz çatlayan ojesini kullandım.İşaret parmağımın taban rengi ise Golden Rose 268.Yüzük parmağımdada kivinin kabuğunu Gabrini Matte Nails serisinden 396 nolu ojesi ile yaptım.



                                                         Bu da flaşlı çekim.

        Açıkçası çizdiğim şekiller çok net olmadı.Beğenmedim ama çok uğraştığım için de kıyamadım, yayınlamak istedim.

6 Aralık 2011 Salı

Meggy + Glitter

       
        Bu ojeye Ümraniyede dolaşırken rastladım.Tanesi 1 TL' di ve 5 tane aldım hemen.Sadece  aldığım yeşil ojesini beğenmedim.Hem sürülüşü zordu hemde 4-5 kat falan sürmek lazım.Ama Meggy'nin bu renk olan ojesini beğendim.Birde simli karışık bir ojesi var oda çok hoş.İlerleyen zamanlarda onuda paylaşırım sizlere.


        
                                           Işıkta çok güzel parlıyor simler.

         
         Gelelim kullandığım ojelere.2 kat Meggy 212 numaralı ojesini sürdüm.Üzerine birer kat Gabrini 405, Gabrini 366,Rimmel 500 Disco Ball ve son olarakda top coat sürdüm.


4 Aralık 2011 Pazar

Kırmızı Gökyüzü

     İlk olarak kafamda başka bir şekil vardı ama yüzük parmağımdaki ojem bozulunca böyle farklı birşey yapayım dedim.
     Pastel'in 35 numaralı kırmızı bordo arası ojesini kullandım.İçinde çok güzel kırmızı ve altın rengi simleri var.Açıkçası bu ojeye bayıldım.Özellikte ışıkta çok güzel parıldıyorlar.Üstlerine turuncu ve yeşil yıldızlardan ekledim.
     Yüzük ve baş parmağımda ise Flormar'ın 423 numaralı açık mavi ojesini kullandım.Siyah baskı ojesiyle Born Pretty Store dan aldığım m73 diskindeki şekili uyguladım.Şekilin altındanda Golden Rose'un altın simli nail art ojesiyle(120 numaralı) geçip taş kondurdum.

Merhaba

       Bende daha fazla dayanamadım ve oje bloğumla karşınızdayım.Elimden geldiğince sizinle şekillerimi paylaşacağım.Asıl mesleğim veteriner hekimlik.Belki işi büyütüp ileride hayvanlarada tırnak bakım ve tırnak şekilleri yapmaya başlarım.Hoş olur değil mi :)
       Sevgilerle,
       Fulya