29 Ocak 2012 Pazar

Watercolour Nails






            Birde ben denemek istedim suluboya tekniğini.Aslında oldu ama renk uyumunu çok iyi seçememişim.Başka renklerle yine denemek isterim.
            Tabanda Flormar ın 235 numaralı sedefli ten rengi ojesini sürdüm.Suluboya tekniğinde ise Rimmel L. my denim, Rimmel L. instyle coral, Rapsodi 26 yeşil  renkli ojesini kullandım.En üstünede Orkide 542 mor simli ojesini  sürdüm.

27 Ocak 2012 Cuma

Safari










            Bu manikürü yaparken sarı ojeyi sehpadan halıya düşürdüm.Üstüm hadi neyse sehpanın heryeri ve halı sarı ojeye bulandı nasıl sinirlendim.Çoğu çıktı ama bazı yerlerde hala sarı oje belli oluyor.O yüzden bu desenimi hiç unutmayacağım :(
            Kullandığım ojeleri söyleyip kapatıcam.Claire's 80 numaralı sarı ojesi, Sephora 09 brownie kahverengi ojesi, China Glaze snow beyaz ojesi ve Flormar Nail art NA09 altın rengi.

Bardaklaşma Etkinliği

        Walla hediye almayı ve vermeyi çok severim.Özellikle içinde ne olduğunu bilmediğiniz ama yüzünüzü güldüreceğine emin olduğunuz paketleri parçalamak şahane bi duygu.Sağ olsun bazıları bu duyguyu hiç yaşatmıyor.
        Sevgili blog arkadaşımız Madam Dö Gonç böyle bir etkinlik başlatmış.Blog severler arasında bi çekiliş düzenleyecek ve birbirimize çıktığımız kişiye bir bardak içerisinde hediye veya hediyecikleri yollayacağız.Çok eğlenceli.Ben dururmuyum hemen katıldım.Hadi sizde katılın ;

         http://madamdogonc.blogspot.com/2012/01/bardaklasma-etkinligi.html

26 Ocak 2012 Perşembe

Wrag wrag wrag...



          



           Sevimli bir kurbağa oldu çok beğendim ben :) Kullandığım ojeler ; Elegant 367 ten rengi, Bourjois 38 Lime Catwalk fıstık yeşili , Flormar NA06 kırmızı , Gabrini N12 açık mavi , China Glaze snow beyaz , Golden Rose 94 pembe.

Rimmel London Rock Your Colour



           OPI ski teal we drop ve Flormar NA06 kırmızı ile m76 diskindeki gül desenini yaptım.Üstünede Rimmel London 001 blue glitter club sürdüm tek kat.


24 Ocak 2012 Salı

Herkesi çatlatalım


           Gabrini M102 sedefli sarı üzerine She nin siyah ojesi ile rastgele tek kat sürdüm.Yinede düzün sürmüş sayılırım.Eminim özensem daha yamuk yumuk olurdu.Üzerinede Elite in pembe renkli çatlayan ojesini kullandım.Malesef numarası yazmıyor.





TCA Studio Make Up Oje



           Bu ojenin rengine bayıldım gün ışığında.Mercan rengi desek daha doğru olacak tam kırmızı değil çünkü.İçinde turuncumsu simleri var minnacık.Kırmızı ojem yoktu iyi oldu çokda güzel oldu.Ojeyi 2 kat sürmem yeterli oldu.Top coat falan kullanmadım.Kendi parlaklığı.Kuruma süreside fena değil.








            Bu da ojenin kendisi.Numarası ise 133.Tekin Acar Kozmetiklerde bulabilirsiniz.Fiyatı 10 TL

22 Ocak 2012 Pazar

Tırnağıma Tavus Kuşu Kondu...




             Woo nun sedefli bronz renkteki 542 numaralı ojesini kullandım.Yüzük parmağımdaki tavus kuşu tüyünüde önce Moda nın siyah nail art ojesi ile çizdim.Aralarını Modanın 5 numaralı yeşil nail art ojesi ve Golden Rose un 115 numaralı nail art ojesi ile boyadım.Mavi taşlada tamamladım.

20 Ocak 2012 Cuma

Gabrini 306 + Glitter



           Bu şekilde simli oje istedim ama bulamayınca bari kendim yapayım dedim.Gabrini 306 numaralı uçuk pembe içerisine mavi, sarı, turuncu simler karıştırdım.Tabanda 1 kat beyaz oje sürdükten sonra 2 kat simli ojemi uyguladım.




17 Ocak 2012 Salı

Love, love and love







           Son zamanlarda Rimmel London' ın My Denim ojesi favorilerim oldu.O kadar oje içerisinde hep gözüme çarpan o oluyor.Taban rengi olarakda onu kullandım 2 kat.Dotting tool ile de önce açık pembe olan Rimmel London 415 Instyle Coral ve 298 Pink Amazon ile içi dolu kalpler yaptım.Golden Rose Nail art ojeleri 115 ve 116 ile içi boş kalpleri çizdim.Umarım beğenmişsinizdir ;)

Claire's + Natty







           Tabanda Claire's 80 nolu ojesini 2 kat sürdüm.Kurumasını beklemeden Orkide' nin Natty isimli 364 numaralı ojesini benek benek damlattım ve kürdan yardımıyla şekiller çizdim.Üzerine de en son Gabrini' nin yeni serisinden 400 numaralı simli ojesini kullandım.

16 Ocak 2012 Pazartesi

Blue Polka Dot






           Buda pembe kurukafamın kocası :)  Yine taban rengi olarak Rimmel London kullandım.Bu sefer tatlı bir mavi.Fakat rengini fotoğraflar tam yansıtmıyor.Normalde daha açık bir mavi, Rimmel London 425 My Denim.

14 Ocak 2012 Cumartesi

Pink Polka Dot







           Rimmel London ın Pink Amazon isimli ojesini sürdüm.Aslında rengi çingene pembesi ama fotoğraflarda mercan rengi gibi çıkmış.Dotting tool yardımıyla beyaz benekler kondurdum.Yüzük parmağımdada She beyaz oje üzerine sevimli bir kurukafa yerleştirdim :)

13 Ocak 2012 Cuma

İçindeymişik yeşilmişik sazmışık...


           Bu aslında yazdan kalma bir süslemem.Fotoğraflarımın arasına bakınca bunuda eklemek istedim.


           Gabrininin yazınki renklerinden  hoş bir yeşil olan M105 numaralı ojesini kullandım 2 kat.Tek kat bile yeterli olabiliyor.Sürülmesi ve kuruması oldukça kolay.Tabi yazın ojeler hızlı kuruyor kışında bir denemek lazım :) Üstüne Flormarın supershine serisinin 50 numaralı ojesi ile m51 diskindeki deseni uyguladım.Üzerinede dotting tool yardımıyla China Glaze snow ve Moda nail art 1 ojesi ile çiçeği yaptım.Üstünede 1 kat top coat geçtim.





Rose Nail Art



           Bu marka ile tanıştığıma memnun kaldım.Ojeleri sade ve hoş.Kuruma süreside iyi.Özellikle işte bu tarz ojeleri kullanıyorum.Sade ve zarif.Bu ojeyi birde incilerle süsleyip denemek lazım.Bir ara onuda yapayım.Yarın Eminönüne gidersem bu markanın birkaç ojesini daha denemek istiyorum.


            Elite ojenin numarası 304.Hafif grimsi bir sedefli oje.


           Bu aralar gördüğünüz gibi güllere takmış durumdayım :) Baharı özledim galiba.


           Elite üzerine Pastel 74 ile m75 diskindeki dal desenini uyguladım.Flormarın nail art (NA06) ile m39 diskindeki gül desenini yaptım.Güllerin arasınada renk versin diye Golden Rose un altın simli nail art ojesiyle dokunuşlar uyguladım.


           İyi geceler...

12 Ocak 2012 Perşembe

Coffee



            Bu sene türk oje firmaları atağa geçti.Gabrini yazdan beri çok güzel renkler çıkartıyorlar.Yeni serisinden çıkan N 05 numaralı ojeyi sürdüm.Üstteki fotoğraf gerçek rengini yansıtıyor.Değişik bir kahverengi.2 kat sürmek yeterli oluyor.



 


           M 71 diskindeki deseni Golden Rose gümüş renkteki nail art ojesiyle uyguladım.Kalpleride İstiklal Caddesindeki Flormar mağazasından aldım.12 değişik taş modeli var ve sanırım fiyatı 12 TL di.