27 Mart 2012 Salı

Flormar Pretty + Flormar Miracle U27


            Flormar Pretty yeşil ojenin altına beyaz sürmediğim için opak durmamıştı bende rengini öyle sevmeyip hemen üstüne ne sürebilirim diye düşünmeye başladım.Gözüme çarpan yine ogün beğenerek aldığım diğer Flormar ojesi U27 çarptı.2 kat Miracle serisinden bu ojeyi sürdüm.Top coat kullanmadım.Böyle kalsın istedim.Tam kurumadığı için ufak tefek yerlerde bozulanlar var.O kadar oluyor artık.

25 Mart 2012 Pazar

Flormar Pretty Nail Enamel


 
           Flormar yeni oje serisi çıkarmış.Yeni Pretty ojeleri 6 ml boyutunda.Ufak ve renkli ojeler.Tam anlamıyla deneme fırsatım olmadı.Ama yeşil rengini tek kat uyguladım.Açıkçası biraz hayal kırıklığına uğrattı beni.Şişede opak görünümlü durmasına rağmen sürdüğümde daha sulu bir yapısı olduğunu gördüm.Ama yinede 2 kat halinde uygulanması yeterli oluyor.Kuruma süresine gelirsek çok başarılı değil.Kolay kurumuyor.Hazır yeni bir seri çıkarmışken keşke kuruması da iyi olsaydı.Ben şimdilik 2 rengini aldım ama çok güzel yaz renklerinede sahip.Fiyatına gelirsek 1,40 TL.


           Yeşil ojenin numarası P24, Lila rengin numarası ise P19.Görüşmek üzere ;)

23 Mart 2012 Cuma

Black & White Challenge Day 8 Sponging (Sünger Baskısı)



           Bugün sünger baskısında gökyüzü temasını uygulamak istedim.Tabanda 2 kat Rapsodi nin beyaz ojesi var.Üstüne Flormar ın ve Claire's in mavi ojesini karıştırarak sünger baskısı yaptım.Siyah nail art ojesiyle kuşumsu yaratık (pek benzemedi kuşa) ve kafes çizdim.Üstünede Golden Rose simli ojesini kullandım. 9. günde görüşmek üzere...

19 Mart 2012 Pazartesi

Son Aldığım Cici Ojelerim


          Limango da geçen hafta Isabelle Dupont da indirim vardı ve hemen aldım ojelerinden.2 tanede göz kalemi aldım bunların yanında.Ojeleri daha deneme fırsatım olmadı ama pembe ve tonlarını almadığım için pişmanım.Yine yeşil krizim tutmuş herzaman olduğu gibi.Göz kalemlerini denedim çok beğenmedim açıkçası.Sürümü biraz zor geldi.


           Dün havayı güzel bulunca Modaya yürüyüşe çıktık.Dönüştede yemek yemeye giderken alt katta bir parfümeriye girdim.Yaşlı bir çift işletiyormuş.Okadar tatlılar ki aşkları hala gözlerinden okunuyordu.Birde tatlı giyinmişler, amcam  takım elbise teyzem de şık, boncuklu hırka etek giymişti.Umarım bizde hayatımla böyle şık ve hala aşık bir çift oluruz :) Neyse bu şirin yerden Woo nun yeşil (yine yeşilin bir tonu :) ) ojesini kaptığım gibi çantama attım.Eve dönüş yolundada Chissa marka ojeleri satan parfümeriden tanesi 1,5 Tl ye bu şirin simli ojelerimi aldım.İçlerinde favorim tabiki de iri simli olanı.Az kalsın bu oje sanırım bende vardı diye almıyordum.Sonradan dank etti böyle iri değildi bendeki diye hemen bunuda aldım.


           Bu da numarası ve yakından görünümü.Chissa marka ojeye ben bayıldım.Kuruma süresi oldukça kısa.Ama her renk gitmediği için belli başlı renkleri getiriyorlar.Umarım değişik renklerini de tanıma fırsatım olur.
     

18 Mart 2012 Pazar

Black & White Challange Day 5 Color base with black (Renkli üzerine siyah)



Black & White Challenge Day 4 White base with some color (Beyaz üzerine renkli)




            Yukarıda gördüğünüz tüm renkleri kullandım.Biraz uğraştırıcı oldu ama sonuç hoşuma gitti.Aslında geçen hafta yapmıştım ama anca yayınlayabiliyorum.Yoğun çalıştığım için bu aralar hemen eve gelince sızıyorum.Tabanda yine Golden Rose beyaz ojesini kullandım.Üzerinede baskıyla renkli tüyleri kondurdum ve en son sarı taşı ekledim.5. günde görüşmek üzere ;)

16 Mart 2012 Cuma

Black & White Challenge Day 3 Black base with color (Siyah üzerine renkli)




           Cecile in bu ojesini o kadar zor sürdüm ki.Fırçası rezildi.Diğer Cecile ojelere nazaran daha kötüydü.Ama opaklığı iyi tek kat bile yeterli olabiliyor.Ama ben yinede 2 kat sürdüm.Hafif altınımsı simleri var tam belli olmuyor ama sedefli gibi bir siyah oje.Keşke fırçası iyi olsaydı.


           Soldan sağa doğru Golden Rose, Rimmel London, Rival De Loop, Rapsodi ve Essence





My Challenge Mates:

14 Mart 2012 Çarşamba

Bu sabahki kargom :)



           Bugün sabah tam asansörden çıktım kargocuyla karşılaştık.Yoksa o kargo banamı geldi dedim.Kargocu yok dedi haliyle kime gelmiş dedim ve hakikaten bana gelmiş :) Adamcağız da şaşırdı haliyle ayak üstü aldım ojelerimi.Ojelerimi Derya Hanım' dan aldım.Ofise geldiğimizdede hemen denedik ojelerimi.Yukarıda gördüğünüz tırnaklar canım arkadaşım Merve' ye ait.Kendisine burdan mankenlik için teşekkür ediyorum ;)
           İlerleyen zamanlarda değişik kombinlerle sergilerim.Görüşmek üzere ;)

12 Mart 2012 Pazartesi

Sally Hansen Kook-A-Mango




           Sally Hansen ın mercan rengi ojesini sürdüm.Çok tatlı bir kırmızı rengi var.Ama ışıltısı tabi ki bana yetmedi.Üstüne Goldern Lady nin kırmızı simli ojesini sürdüm.

10 Mart 2012 Cumartesi

Match Nail Desenli Tırnak Seti

           Nail art yapamıyorum ama yine de desenli tırnağım olsun diyorsanız sizin için süper bir fırsat.Match Nail firmasının sayesinde artık renkli, desenli hoş tırnaklar ülkemizde mevcut.Üstelik de kullanımı diğer takma tırnaklara nazaran çok kolay.

           Takma tırnak setinin içinde neler mi var?


  • 20 adet takma tırnak
  • Sıvı yapıştırıcı
  • Çift tarafı yapışkanlı bant
  • Tırnak boyutlarını ayarlamanız için törpü
  • Tırnak çıkarıcı solüsyon
  • Broşür
  • 10 adet temizleme pamuğu
  • Kullanma klavuzu


           Sizin için hazırladığım videoda nasıl uygulandığını açıkça gösterdim.







Match Nail Desenli Takma Tırnakları daha rahat ve kolay kullanım için sizlere pratik bilgiler sunmaktadır;
    El yapınıza ve tırnak boyunuza uygun, tırnağınızın yüzeyini tamamen kaplayan küçük boylar tercih edilmedir.
    Uygun boyuttaki takma tırnağı seçme işlemi yapılırken takma tırnak üst kısmından hafifçe basınç uyguladığınızda takma tırnağın tüm tırnağınızın yüzeyini kaplamış ve takma tırnağın etinize taşmamış olmasına dikkat edilmelidir.
    Match Nail Desenli Takma Tırnakların yapısı itibariyle oval kısmı tırnak dibine,küt kısmı tırnak ucunuza gelecek şekilde tasarlanmıştır.Uygulama işlemi yapılırken kutunun içinden çıkan çubuklara bağlı tırnakların küt kısmı tırnak ucuna,oval kısmı ise etinize gelecek şekilde yapıştırılmasına dikkat edilmelidir.
    Tüm parmaklarınıza ait boylar seçildikten sonra sticker yada sıvı yapıştırıcı ile yapıştırma işlemine geçilmelidir.
    Yapıştırma işlemi serçe parmaklarınızdan başlanarak yapılmalı, baş parmaklar en sona bırakılmalıdır.Baş parmaklarınızı yapıştırdıktan sonra uygulama tamamlanmaktadır.
     60 desen seçeneği içinden istediğinizi seçerek tırnaklarınızın nasıl görünmesini istiyorsanız öyle şekillendirebilirsiniz.

Ürünün İyi Yönleri ;

  • Kullanımı bir kere çok rahat.
  • Sıvı yapıştırıcı ile yapıştırdığınızda çıkarması oldukça kolay.İşkenceye dönüşmüyor.
  • Takma tırnağın yapısı ince olduğu için doğal bir görünümü var.
  • Desenlerin çoğu çok güzel.

Ürünün Kötü Yönleri ;

  • Tırnak boyları çok uzun geldi.Törpü ile kısaltmak istediğinizde ise desenlerin özelliği kayboluyor.
  • Tırnak dibine denk gelen kısımı çok ovalimsi, ayarlamak zor oluyor.
  • 10 adet değişik tırnak boyu olmasına rağmen 2 tırnağım dışında diğerleri çok zor oturdu.
  • El ve tırnak yapısına göre de tırnak boyu çeşitleri sunsalar daha iyi olurdu.

           Eğer bu takma tırnaklara sahip olmak istiyorsanız bu adresten sipariş verebilirsiniz.Takma tırnak setinin fiyatı kargo dahil 24 TL.
           Firmanın web sitesi http://www.matchnail.com .

           Ürün firma tarafından tanıtım amaçlı gönderilmiştir.


       

Elma & Kalp


             Taban rengim China Glaze Snow 2 kat.ÜZerine de önce China Glaze tree hugger ile elma baskısı yaptım ama gözüme çok açık gözüktü bende üzerinden tekrar China Glaze four leaf clover ile elma desenini uyguladım.Yüzük parmağımda da yine China Glaze in kırmızı ojesi var .


6 Mart 2012 Salı

Fruit



           China Glaze Tanacan bir yarışma düzenlemişti.Bende katıldım.Eğer beğendiyseniz Facebook tanda Beğen kısmına tıklarsanız sevinirim.İyi olan kazansın :) Tık Tık

5 Mart 2012 Pazartesi

Çekiliş

          Sevgili Deniz in yaptığı bu güzel çekilişe bende katıldım.O ojeleri istiiiyyyooorrruumm :) Umarım bana çıkarlar.Siz de katılmak istiyorsanız Tık Tık

Siyah Üzerine Beyaz (Black Base With White)



           Biraz uğraştırdı ama değdi doğrusu :) Tabanda siyah olarak Julian marka siyah ojeyi kullandım.Ya biri bana şu julian marka ojeleri nereden bulabileceğimi söylermi?Ojeye resmen bayıldım.Tesadüfen bulmuştum bu siyahı.Tek kat yeterli oluyor.Disklerde çok iyi sonuç veriyor.Gayet parlak ve hoş duruyor üstelikde hemencik kuruyor.Bayıldım walla başka renklerini bulsam hepsini alacağım :) üsttede beyaz olarak Moda Nail art ojesini kullandım.Umarım beğenmişsinizdir ;) 3. gün görüşmek dileğiyle

2 Mart 2012 Cuma

Gift Wrapped Nail Art (Hediye Manikürüm )


Beyaz Üzerine Siyah (White Base With Black)



           Mart ayının bir numaralı teması olan beyaz üzerine siyah ile karşınızdayım.Golden Rose beyaz ojesinin üzerine She' nin siyah ojesi ile baskı yapıp gülleri kondurdum.Umarım beğenmişsinizdir :)

Black & White Challenge

           Dün Deniz in paylaştığı manikürden sonra bende katılmaya karar verdim.Sevgili Mateja bunu başlatan.Mart ayı sonunda kısa ve güzel bir sonuç ortaya çıkacağından eminim.Sıralama şu şekilde;
          
Black & white nail challenge
1.       White base with black (Mar. 1st 2012)
2.       Black base with white (Mar. 4th 2012)
3.       Black base with color (Mar. 7th 2012)
4.       White base with color (Mar. 10th 2012)
5.       Color base with black (Mar. 13th 2012)
6.       Color base with white (Mar. 16th 2012)
7.       Black & white with glitters (Mar. 19th 2012)
8.       Sponging (Mar. 22th 2012)
9.       Water marble (Mar. 25th 2012)
10.     Manicure of your choice with black and white (Mar. 28th 2012)

1 Mart 2012 Perşembe

MAvilim





            Pastel in severek aldığım ojelerinden bir tanesi.İçinde çok ufak ışıltılar var.Sedefli gibi ama değil.Pastel 72 numaralı mavi ojesi.Üzerine altın rengiyle yıldız baskısı yaptım onun üzerinede yıldız yapıştırdım.En sonda matlaştırıcı sürdüm.Keşke tırnaklarım biraz uzun olsaydı :( istediğim şekili çıkartamadım malesef tırnaklarıma sığmadı.Yavaş yavaş uzuyorlar.Umarım sağlıklı bir şekilde istediğim boya getirebilirm.

Yeni Aldıklarım


            Deniz Rio dan nihayet bende alışveriş yaptım.Herkesin de belirttiği gibi kendisi çok tatlı bir bayan.Yukarıdaki paketlerime baksanıza.Muhteşem bir paket kağıdı ile tek tek paketleyerek yollamış.Üstelik içindeki notuda çok samimi geldi.Kargomuda hemen yollayıp elime erkenden geçmesini sağladığı için bir kez daha teşekkür ediyorum.


            Bunlarda aldığım ürünler :) Bir tek China Glaze den memnun kalmadım.Ben daha opak bekliyordum.Oldukça şeffaf.French yapımında kullanılır sadece.5-6 kat sürersem belki rengini gösterir :)Diğer hepsi çok hoş.