28 Ekim 2013 Pazartesi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 90. Yılı Kutlu Olsun



          Bundan tam 90 yıl önce bugün 29 Ekim 1923 te TBMM de Cumhuriyet oturumu açılmış ve görüşmeler sonucu öneri kabul edilmiş, tüm millet vekilleri ayağa kalkarak 3 kez "Yaşasın Cumhuriyet!" diye bağırmışlardır.
           Bende ayakta Yaşasın Cumhuriyet diye bağırıyorum.Coşkulu bayramları artık göremesem de hala umudum var.İçimde o coşkuyu hiç yitirmeyeceğim ve Atam senin izinde yola devam edeceğim.


           Hepimizin Cumhuriyet Bayramını Kutluyorum.Nice bayramlara birlikte.Ne Mutlu Türküm Diyene!

Flormar Passionate Dots PD06


          Flormar bu yeni koleksiyonuyla beni benden aldı.Ne zamandır siyah renkte kum efekti oje bekliyordum ve Flormar çıkardı.Nails Inc. markasının çıkardığı Leather Effect ojesini tüm sephoralarda aramış bulamamıştım.Üstelikte fiyatı 40Tl en az.Ama Flormar 5,5 Tl ye bu güzelim ojeyi çıkardı ve beni kalbimden vurdu.2 katta opak olan bir oje.Alta tek kat siyah oje geçilirse çok daha iyi olur.Kuruması da iyi.Yalnız bu ojelerde top coat kullanılamıyor.Bu yüzdende kalıcılığı çok değil 1 gün :s
           Bu seride sadece bu rengi almıştım ama mor rengini de almadığıma pişman oldum.En kısa zamanda onu da almak istiyorum.




26 Ekim 2013 Cumartesi

Betty Boop Nail Polishes




           Size ojelerin ilk hallerini de göstermek istedim.Tam sonbahar renkleri.Gratis ten indirimdeyken aldım.Sanırım hala devam ediyor.Açıkçası ben bu ojelere bayıldım.Fırçası tam istediğim gibi.Tırnak boyuma tam uydu.Benim listemde ilk sırayı kaptı bu marka.Kuruma süresi de fena değil.Fiyat performans açısından oldukça iyi.Serinin tüm renklerini alacağım.Yarın Gratis yolu gözüktü :)
           Ben markayı yabancı zannediyordum.Ama Türkiye üretimiymiş.Ekka Kozmetik Ürünleri San ve Tic Ltd Şti tarafından üretilmiş.






08 Caramel Latte, 05 Florence, 04 Rose Cashmere


25 Ekim 2013 Cuma

Gabrini Matte M06


           Bu ojeyi gerçekten çok beğendim.Yavaş yavaş pembeyi sevmeye başladım galiba.Mat bir oje.Ben üstüne yıldızları koymk için şeffaf cila kullandığım için bazı yerlerde parlak gözükmüş.Ama harika bir mat oje.2 katta opaklaştı.Üzerine Cheeky plakamdan bir desen uyguldım.Ojenin fiyatı da performansa göre ucuz.1.5 tl ye almıştım.




PROJEKT MARZENIA - Tydzien 2 : A

AFRİKA






Sephora 09 Brownie, essence Happy

16 Ekim 2013 Çarşamba

11 Ekim 2013 Cuma

NK Express - Fast Dry Top Coat


           Hazır da Gratis indirimdeyken bu ürünü denemek istedim.Fiyatının diğer hızlı kurutuculara göre uygun olması ve markanın tanındık olmaması beni düşündürüyordu.Çünkü NYC ve Essence ürünleri varken ne gerek var ki bu markaya diye düşünüyordum.Ama bugün kullandıktan sonra nedenini anladım.Fırçası çok yumuşak.O yüzden sürerken alttaki ojeyi bozmuyor.Kuruma süresi de gerçekten iyi.Ama ojem  Rimmel London Kate Moss serisinden bir oje idi.Onunda etkisi varmıdır bilmiyorum.İlerleyen günlerde zor kuruyan ojelerimle denemek istiyorum.


           Fiyatı normalde 3,50 TL iken indirimle 2,10 TL ye aldım.Bence gayet iyi.Almayanlarınız varsa mutlaka bi bakın derim.


           Bunlarda ilk Betty Boop ojelerim :) 1+1=3 kampanyasından.Kokuları hariç güzel olduklarını duydum.

PROJEKT MARZENIA - Tydzien 1 : M


           Yeni bir blogger keşfettim.Sayfasını incelerken de bu projeyi buldum ve hemen katıldım :) Umarım her hafta bu güzel  projelerle harika işler gerçekleştiririz.Şimdiden heyecanlandım.Eğer sevgili Joanna 'nın sayfasını merak ediyorsanız buyurun Tıklayın!

           8 Haftalık bu projede sırasıyla
1. hafta : Kelebek, deniz, martı, aşk
2. hafta : Karpuz, Afrika, Alpler
3. hafta : Nehir, gül, köpekbalığı, bisiklet
4. hafta : Zebra, işaret, saat kulesi
5. hafta : Mısır, gözler, fil
6. hafta : Norveç, gökyüzü, sonsuza dek
7. hafta : Hindistan, Endonezya
8. hafta : Serbest hafta :)


           Bu ojeyi bugün Watsons indiriminden aldım.Tabi ki ojelerde indirim yoktu ama rengini çok beğendim.Orada rengi mor gibi duruyordu ama lacivertmiş :) Tırnağım da tek kat var ve rengi gerçekten süper.Bu seriye bayılıyorum.




           Baskıda Essence ojeleri yardımcı oldu :) Baskıdada SE18 image plate

4 Ekim 2013 Cuma

Flormar 443 & Elite 390






essence 102 sparkling water lily


           Sedefli beyaz renkte bir oje.Ben bunlara inci rengi diyorum.İçinde simleri de  var ama az.2 kat sürdüm.Tırnağım da pütür pütür kabarcıklar oluştu ama o benim suçum.Asetonlu elimi yıkamadan sürünce öyle yaptı.Her zaman kullanabileceğiniz sade ve şık bir oje.


essence 119 boho chic


           Değişik bir oje.İçinde flakeyleri olan somon rengiyle yavruağzı rengi arasında bir renk.Esmer olduğum için kendime çok yakıştırmadım.Biraz tuhaf bir oje.Bunun birde gri renklisi var.Bence renkler olmamış.Başka renklerde denemeleri lazım.


           2 kat olarak uyguladım.İçinde flakey olmasından dolayı daha çabuk kuruyor.Ama nedense sevmedim bu ojeyi.Alıp deneyen ya da seven var mı?


           İçindekiler bu fotoda daha net gözükmüş.