30 Haziran 2014 Pazartesi

NYC Mint Macaroon 253 - Disco Ball 156



           Watsons indiriminden kaptığım mint yeşili bir oje.2 katta opak olan çabuk kuruyan fırçasıyla kolay sürülür iz bırakmayan bir oje.Umarım daha çok çeşidi gelir ülkemize.Severek kullandığım bir marka.


Disco Ball 156 numaralı gümüş simli bir oje.3 katta tam opaklaşıyor ama ben altta baz olarak oje uyguladım.


           Bu ikili de bu ara sık kullandıklarım arasında.Soldaki hızlı kurutucu ve sağdaki sarımsak özlü tırnak sertleştirici.Aynı zamanda Vitamin E de içeriyor.Açıkçası ikisinden de fiyat ve performans açısından oldukça memnunum.Gratis mağazalarında 3,5 TL ile satışta.Tavsiye ederim.


23 Haziran 2014 Pazartesi

Rimmel London 710 ve 008


           Watsons da Rimmel London oje alanlara oje çıkarıcı hediyeydi.Bende bu ikiliyi seçtim.Chic and Cheerful olan bu ojenin rengi gerçekten çok güzel.Ellerime normalde bu renkleri yakıştırmam ama bunun tonu güzel durdu.' katta opak olabilen bir yapısı var.Ama kalın sürerseniz tek katta yeterli olacaktır.Büyük bir şişesi var.Sür sür bitmez ;) Fiyatı sanırım 4 küsürdü.


           Sherbet sweetheart renk olarak bana biraz golden rose holiday serisindeki 74 numaralı ojeyi anımsattı.Ama bunun simleri daha büyük.İlerleyen zamanlarda karşılaştırma yapmayı düşünüyorum.3 katta anca opak oldu.Neyseki kuruma problemi yaşatmadı.Çünkü bu ojelerde kurutucu top coat kullanamıyoruz :/ Umarım nail art ımı beğenmişsinizdir.Mutlu haftalar dileğiyle...


15 Haziran 2014 Pazar

Flormar Jelly Look JL13 ( Pale Eucalypt)


           Bu renkte bir ojem yoktu.Raflarda gördüğümde hiç düşünmeden kaptım.İyikide kapmışım.Renk tonu fırçası yapısı beni mest etti.Tek katta opak olabilen bir oje.Disklerde kullanılabilecek cinsten.Ama 2 kat olarak uyguladım.Kuruması iyi.Sonunda parlak bitmesi hoş.Ama çok fazla bir parlaklık değil.Ojelere artık isim verilmesi de hoşuma giden tarafları.




7 Haziran 2014 Cumartesi

Claire's Nail Polish 6'lı set


            Claire's mağazasında gezerken bu ojeleri görünce resmen sevinçten çığlık atasım geldi :)  6'lı set halinde satılan bu ojelerin içerisinde farklı renklerde simler bulunuyor.Opak görüntü oluşturmak için 3 kat şart.Ama base olarak beyaz kullanırsanız 2 kat yeterli olacaktır.Set de pembe mavi mor turuncu beyaz ve yeşil renkleri bulunmakta.Ben bugün beyaz ve yeşili tercih ettim.Ojeler gerçekten harika.Fiyatı da sudan ucuz 12,90 TL.
KOŞUN YETİŞİN ALIN :D




           Bu arada baş parmağımı kedi ısırdığı için uzun zaman oje sürmedim.Hala da süremiyorum.Sadece tanıtım amaçlı bu dört tırnağıma sürebildim.İyileşmesi baya zaman alacak.