25 Mart 2012 Pazar

Flormar Pretty Nail Enamel


 
           Flormar yeni oje serisi çıkarmış.Yeni Pretty ojeleri 6 ml boyutunda.Ufak ve renkli ojeler.Tam anlamıyla deneme fırsatım olmadı.Ama yeşil rengini tek kat uyguladım.Açıkçası biraz hayal kırıklığına uğrattı beni.Şişede opak görünümlü durmasına rağmen sürdüğümde daha sulu bir yapısı olduğunu gördüm.Ama yinede 2 kat halinde uygulanması yeterli oluyor.Kuruma süresine gelirsek çok başarılı değil.Kolay kurumuyor.Hazır yeni bir seri çıkarmışken keşke kuruması da iyi olsaydı.Ben şimdilik 2 rengini aldım ama çok güzel yaz renklerinede sahip.Fiyatına gelirsek 1,40 TL.


           Yeşil ojenin numarası P24, Lila rengin numarası ise P19.Görüşmek üzere ;)

3 yorum:

Junkhead dedi ki...

Aaaa ben en son Flormar standına uğradığımda yoktu bunlardaaaan :) Çok rengi var mıydı merak ettim ? 1-2 tane denemelik almak lazım . Güle güle kullan,yeşil opak oluverseymiş iyiymiş . Hoş da canlı bir yeşil şişedeki görüntü peeh :/

Poliship dedi ki...

Umarım lila opak çıkar.Haftasonu istiklal de rastladım bu ojelere.10-15 arası renkleri vardı.Daha çok pembe, açık mavi, açık sarı gibi renklerdi.Yaz için çıkarmışlar.

HoneyBunny dedi ki...

Canım bende yesil olanını hiç beğenmedim altına base sürdüğün zaman daha iyi dönüş veriyor.ben 8 rengini aldım yesil hariç hepsi tek katta opak görüntü veriyor.lila olan muhteşem denediğin zaman sende hayran kalacaksın büyük ihtimalle :)