6 Mart 2012 Salı

Fruit



           China Glaze Tanacan bir yarışma düzenlemişti.Bende katıldım.Eğer beğendiyseniz Facebook tanda Beğen kısmına tıklarsanız sevinirim.İyi olan kazansın :) Tık Tık

8 yorum:

Artemis-Tanrica dedi ki...

Cok gzl bayıldım fımo asıgı bırı olarak kalbımı caldın .)Face'm yok ama kardesın hesabından hemen begenıcem bayıldım resmen .)

Poliship dedi ki...

Çok saol canım :)

banu.isik dedi ki...

sana blogumda bir ödül verdim :)

http://ojelerimiseviyorum.blogspot.com/2012/03/cute-blog-award.html

Adsız dedi ki...

merhaba ben ışıl 14 yaşındayım bu meyve şeklindeki süslerden bende de var fakat bir türlü yapıştırmasını beceremiyorum. sürekli bir tarafı havaya kalkıyor.önce ojeyi sürüp sonra üstün koymaya veya tırnağıma köyup cila sürmeye çalışıyorum bir türlü olmuyor bu yüzden bir çoğu ziyan oldu bile. nasıl yapıştırıyorsunuz?

Poliship dedi ki...

Işılcığım merhaba.Ojenin iyice kuruduğundan emin ol.Eğer fimoları kendin kesiyorsan biraz daha ince kesmeye çalış.Birde ben top coat olarak China Glaze kullandım.Bununla yapıştırdıktan sonrada cımbızla destek uyguluyorum 30 sn kadar üstünde basılı tutuyorum.

Adsız dedi ki...

teşekkür ederim şimdi yapabildim ben kesmedim aa bazıları gerçekten kalın bir sorum daha var:
tırnak diskleri istanbulda satılıyor mu, yoksa sadece amazon gibi sitelerden mi sipariş ediliyor? eğer istanbulda satılıyorsa nerde satılıyor biliyormusunuz ben istanbulda yaşamıyorumda

Poliship dedi ki...

İstanbulda satan bir yere rastlamadım ama amazon yada ebay gibi sitelerden ziyade Türkiyede bazı site ve satıcılar var mail atarsan sana yardımcı olurum ordan.Hatta link de yollayabilirim.

Adsız dedi ki...

teşekkürler